Afërdita Dreshaj, ditëlindje në punë

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

Ylli

i skenës sonë, Afërdita Dreshaj e ka pritur në Velipojë ditëlindjen e saj të 27-të... Koncerti në qytetin bregdetar e ka bërë Afërditën të marrë emocione të papërshkrueshme, në kohën kur i gjithë publiku i pranishëm i ka kënduar asaj këngën “Happy Birthday”. Urimeve të familjarëve dhe dashamirësve të saj i bashkohemi edhe ne të “Bluetooth”, duke i uruar jetë të gjatë e të suksesshme bukuroshes nga Mali i Zi…

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.