Sgaamtiavindteaonjauke nredalet,

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

është në përfundim të këngës së saj më të fundit, e cila këtë herë nuk ka autor shqiptar. Hit-i që do të sjellë Samanta është realizuar nga një deejay i huaj. Veç këngës, duket edhe videoklipi është thuajse gati dhe pritet të publikohet këto ditë. Në këtë video Samanta shfaqet seksi dhe mjaft provokuese. Një copëz të asaj që do të shihni, ne po ua zbulojmë nëpërmjet fotove.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.