Noizy mund “Babastars”

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

Jo

me grushte, por me fansa… Fundjava e shkuar ka një dështim për djemtë e grupit “Babastars”, të cilët, megjithëse në vendin e tyre (Gjilan-Kosovë), nuk kanë mundur të grumbullojnë as gjysmën e fansave që kishte Noizy në të njëjtën ditë, në një ‘club’ me kapacitet më të vogël se ai ku këndonin reperët rivalë. Që të mos zgjatemi në komente, më mirë shihni fotot dhe bëjeni vetë krahasimin.

shënuar

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.