Xhensila dhe Besi, pushime ‘in love’

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

Xhensila

Myrtezai dhe Besmir Kallaku, çifti i të dashuruarve të skenës kanë publikuar së fundmi këtë foto të pushimeve, si për të na treguar se koha më e mirë për relaks është ajo pranë njeriut të zemrës.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.