Gazeta Shqiptare

PALLATET PA HIPOTEKE Veliaj: Si të aplikoni për certifikat­ë

Nga amnistia përfitojnë ato objekte që u ka skaduar afati i lejes së marrë në bashki. Pas kërkesës, specialist­ët do të bëjnë vlerësimin dhe kolaudimin për t’i pajisur me dokumentet për hipotekë

- Nga ERMELINDA HOXHAJ

dhe me municionin e tyre, kalova Shkumbinin dhe iu drejtova Belshit. ...

Hyn në fuqi ‘ amnistia’ për pallatet e pahipoteku­ara. Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj ka ftuar të gjithë ata qytetarë që për arsye apo shkaqe që nuk lidhen me ta i kanë të pahipoteku­ara apartament­et e tyre, të përfitojnë nga mundësia që ofron vendimi i këshillit bashkiak për t’i bërë këto prona pasuri të tyre të ligjshme. Bëhet fjalë për vendimin e datës 7 tetor, të miratuar në këshill bashkiak, i cili tashmë ka hyrë në fuqi dhe u jep mundësi të gjithë qytetarëve që të kërkojnë të pajisen me certifikat­ë për-

 ??  ??

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania