Gazeta Shqiptare

VIRGJERESH­A

-

Sot duhet t’i hapni zemrën partnerit tuaj. Por kjo është një rregull i vendosur nga ju, dhe nuk do arrini dot ta ndryshoni jo vetëm sot, por asnjëherë. Sidoqoftë pak besim duhet, sidomos nëse marrëdhëni­a juaj në çift është e rëndësishm­e për ju. Duhet të jeni më të afruar në mënyrë që dhe ai të ndihet i lirshëm me ju.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania