Gazeta Shqiptare

SHIGJETARI

-

Nëse nuk po arrini të bëni një ndryshim rrënjësor në jetën tuaj, mos u shqetësoni, nuk është ky momenti i duhur. Jeni njeri shumë i përgjegjsh­ëm për veprimet që bëni dhe do të dini të reagoni dhe në këtë situatë. Nuk keni pse të dilni nga vetja juaj për t’ju plotësuar dëshirat të tjerëve.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania