HORROR NE VLORE, SHUHEN DY FAMILJE DHE DY FEMIJE Ekzekutohet kunati i të “fortit” të Shkodrës, Lulzim Kulla, çfarë i tha atentatori

• Kush është Ridvan Zykaj dhe përplasjet nëse është psikik • Autori në “Facebook”: Unë s’u bie në qafë kushërinjve, po më ngacmuan, atëherë…

Gazeta Shqiptare - - FAQE 1 -

VLORË Tronditet

Vlora. Tetë persona, pjesëtarë të dy familjeve të të njëjtit fi s janë vrarë sa hap e mbyll sytë në fshatin Resulaj të Selenicës, duke shënuar kështu një masakër që ka shokuar jo vetëm banorët e zonës, por të gjithë opinionin publik. Burime zyrtare nga Drejtoria e Policisë së qarkut të Vlorës...

( Në foto) Autori i masakrës, Ridvan Zykaj. Policia në fshatin Resulaj ku ndodhi masakra

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.