Autori i masakrës në "Facebook": Unë s'u bie në qafë kushërinjve, po më ngacmuan, atëherë…

Gazeta Shqiptare - - HORROR NE VLORE E SHKODER -

Zykaj ishte i papunë, ndërsa më herët kishte qenë i shtruar për disa muaj në spitalin psikiatrik të Vlorës, për shkak të problemeve mendore. Ndërkohë, në profilin e tij në "Facebook" i riu përveç fotove që ka postuar, shihet se ka pasion edhe poezitë, shumë prej të cilave të dhunshme dhe me urrejtje. Në pjesën e komenteve një i afërm e këshillonte Ridvanin para dy viteve të mos konfliktohej me kushërinjtë, sidomos në "Facebook". Por ai pasi e falënderonte për këshillën "xhaxhanë", i kujtonte atij se "unë kot s'u bie në qafë, por kam një gjë, po më ngacmuan, atëherë s'i lë rehat. Unë s'kam ç'bëj, por ja që e kam këtë gjë".

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.