Buxheti, 15 mld lekë për pronarët, 5 mijë përfitues në të gjithë Shqipërinë, lista

Gazeta Shqiptare - - FAQE 1 -

në treg, festës iu bashkuan edhe tingujt e muzikës live, të grupit Elita 5 dhe këngëtarit Vedat Ademi. Nata finale e eventit më madhështor të verës nisi në orën 21: 00 për të vazhduar deri në orët e para të mëngjesit. Në këtë vit që përkon me...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.