Merkel pas 18 vitesh në krye të CDU: Nuk do të kandidoj për një mandat tjetër

Gazeta Shqiptare - - FAQE 1 -

të famshëm italian, Damiano Damiani, “Gruaja më e bukur” ( La Miglie Piu Bella) të interpretuar nga aktorja Ornela Muti, ( asokohe 14 vjeçare) në rolin e Françeska Çimarozës dhe Alesio Orano në rolin e Vito Juvarës, apo “Rrëfi met e Komisarit të Policisë” ...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.