Denoncimi, ish- të përndjekurit që në 5 të mëngjesit në radhë për dëmshpërblimet

Gazeta Shqiptare - - NGJARJA NE BULARAT -

Ish- kryeministri Sali Berisha publikoi dje mesazhin e një qytetari dixhital, ku ky i fundit denoncon sjelljen e administratës me ish- të përndjekurit politikë. Sipas qytetarit dixhital, i cili i ka dërguar Berishës edhe një video, dje që prej orës 5 të mëngjesit shumë ish- të përndjekur kanë ndenjur në radhë për të dorëzuar dokumentet për të përfituar këstin e tretë të dëmshpërblimit. "Shteti shpartalline!

Lexoni mesazhin dhe shikoni videon e qytetarit dixhital. sb

Doktor Berisha. Me qindra të përndjekur politikë sot ( dje) qysh në orën 5 të mëngjesit për të dorëzuar dokumentet, apo për t'u sqaruar për dokumentacionin e përfitimit të këstit të tretë. Askush nuk të sqaronte, përveç britmave the shtyrjeve të kësaj administrate të kalbur dhe militante e Rilindjes", thuhet në mesazhin dërguar z. Berisha.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.