PAPA FRANÇESKU NË GJENDJE TË RËNDË SHËNDETËSORE

Gazeta Shqiptare - - KANCELARJA -

Para disa ditësh është postuar një foto e të shenjtit Papa Françesku. Kisha e Laçit ajo që ka treguar gjendjen e rëndë të të shenjtit. "Papa Françesku ka nevojë për lutjet tona. Ai ka pasur probleme shëndetësore dhe është rrëzuar dy herë brenda muajit. Papa Françesku ka vetëm një mushkëri, sepse tjetra i qe hequr si pasojë e infeksionit. Ai ka nevojë për lutjet tona më shumë se kurrë. Shkruaj Amen",shkruhet në postim.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.