Mërgjyshi: Largohem nga Laçi për motive personale

Gazeta Shqiptare - - • ME URDHËR CELULARËT, MINISTRJA S’E LËSHON NGA DO -

si dhe Teuta, por nuk është ende e qartë, nëse drejtues- it e Laçit kanë marrë vendimin për ndërrimin e trajnerit nga rezultatet e fundit. Tashmë duhet pritur të mësohet emri i trajnerit të ri të Laçit, që do të ishte i treti në këtë sezon. Gjatë ndeshjeve europiane ekipin kurbinas e drejtoi Besnik Prenga dhe më pas vendin e tij e mori Artan Mërgjyshi. Me të në krye, Laçi pati një ecuri të mirë, duke përjashtuar dy humbjet e fundit. Aktualisht, kurbinasit mbajnë vendin e katërt me 16 pikë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.