74 vjet çlirim nga fashizmi dhe “pushtim” nga … vetvetja

Dita e Flamurit, urojnë Trump e Putin

Gazeta Shqiptare - - FAQE 1 - Nga XHEVAT MUSTAFA

Pavarësisht

debateve se i fundmi gjerman iku në sekondat e fundit të datës 28 apo në sekondat e para të 29 nëntorit 1944, zyrtarisht, sot kemi festë. Edhe pse ...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.