"Shoqëri e Hapur" e miliarderit amerikan sulmohej Erdogan: Ka mbështetur terroristët

Pas Hungarisë, Soros mbyll fondacionet në Turqi

Gazeta Shqiptare - - PENSIONET E USHTARAKËVE -

e Hapur" ka mohuar që të kishte rol në këto protesta. Një nga anëtarët e bordit të kësaj organizate ishte arrestuar dhe mbajtur në burg për më shumë se 1 vit pa

REXHEP TAIP ERDOGAN

"Soros ka ofruar mbështetje ndaj terroristëve gjatë protestave të Gezi. Ky është një njeri që ndan popujt dhe i shkatërron. Ai ka kaq shumë para dhe i shpenzon në këtë mënyrë", tha presidenti turk për miliarderin amerikan me origjinë hungareze.

Miliarderi amerikan, Xhorxh Soros

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.