I DESHIRUARI

Gazeta Shqiptare - - RILINDJA KOMBETARE -

Gjatë viteve të luftës qe një kapitalist i vërtetë, nga më premtuesit për biznes. Shtatlartë dhe shumë i pashëm, me një pjesë të kohës kaluar në Itali ( atje madje i kërkuar për të luajtur një rol në një film), Ramadan Zdrava qe i pëlqyer edhe nga elita e grave aristokrate të Tiranës, prej studenteve po ashtu. Kjo ndodhi sepse ai çeli në qendër të Tiranës, pranë Sahatit, edhe një sallon mode.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.