I DENUARI

Gazeta Shqiptare - - RILINDJA KOMBETARE -

"Je bërë pishman?" e pyeti. "Po, vetëm për një gjë: që nuk ju luftova, por ju ndihmova". "Me atë kokëfortësi që ke, je mirë aty, por çfarë t'i bëj familjes tënde!" Pastaj urdhëroi gardianët: "Qetheni, pastrojeni, visheni dhe në qoftë se ka lekë të tijat në drejtori, i blini ushqime!"

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.