Bashkim apo aneksim i Kosovës nga Shqipëria?

Katër fëmijë ia dalin me 150 mijë lekë

Gazeta Shqiptare - - FAQE 1 - Nga MEHMET KRAJA

Para

disa ditësh në Pejë ndodhi diçka që nuk kisha dashur të isha bashkëkohës i saj: një gënjeshtër monumentale, e pashembullt dhe e papërsëritshme ...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.