Balla: PE mbështet plotësisht hapjen e negociatave në qershor

Gazeta Shqiptare - - INTEGRIMI -

Kreu

i grupit parlamentar socialist, Taulant Balla, përmes një postimi në "Twitter" i bën jehonë votimit në PE, i cili miratoi dje me 459 vota pro dhe 112 kundër raportin për Shqipërinë. Ky i fundit, i përpiluar dhe prezantuar nga reporteri për Shqipërinë në Parlamentin Europian, Knut Fleckenstain, mbështet plotësisht rekomandimin e Komisionit Europian, shkruan Balla, për hapjen e negociatave për anëtarësim për Shqipërinë qershorin e ardhshëm, për shkak të njohjes së përpjekjeve për reformat e ndërmarra. "Parlamenti Europian ka votuar me 459 vota pro në favor të raportit të vitit 2018 për Shqipërinë. Ky raport mbështet plotësisht rekomandimet e Komisionit Europian, që lejon hapjen e negociatave në njohje të përpjekjeve për zbatimin e reformave të bëra nga Shqipëria", shkruan Balla.

ANETARESIMI

Knut Fleckenstain, mbështet plotësisht rekomandimin e Komisionit Europian, shkruan Balla, për hapjen e negociatave për anëtarësim për Shqipërinë qershorin e ardhshëm, për shkak të njohjes së përpjekjeve për reformat e ndërmarra.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.