6

Gazeta Shqiptare - - UNAZA E MADHE -

MIJË ENSIMA

Sipas ligjit grek për sigurimet shoqërore, në momentin që emigranti është i siguruar dhe ka 6 mijë ensima, që i korrespondojnë 20 viteve punë, ose 4500 ensima, e konvertuar në 15 vite punë, do të marrë pensionin kombëtar.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.