603

Gazeta Shqiptare - - PRESIDENTI I REPUBLIKES -

DEPUTETË

393 kanë votuar pro, 139 kundër, si dhe 71 abstenime për raportin e progresit të PE për Kosovën në vitin 2018 ditën e djeshme në Parlamentin Europian. Foton e postoi në Twitter Igor Sholtes, raportues për Kosovën.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.