8- VJEÇARI SULMOHET DHUNSHËM NGA PESHKAQENI ' PAQËSOR' NË BAHAMAS

Gazeta Shqiptare - - PRESIDENTI I REPUBLIKES -

Një peshkaqen, pavarësisht se mendohej si paqësor, sulmoi një 8- vjeçar, duke e kafshuar në shpinë. Asher Jones po notonte me peshkaqenin ' nurse' si pjesë e një ekskursioni të organizuar nga Ezuma Cays në Bahama kur një nga predatorët e sulmoi. Babai i djalit, Jeremi, pa peshkaqenin dhe e tërhoqi djalin duke e hequr nga uji. Pavarësisht se peshkaqeni ' nurse' nuk konsiderohet i rrezikshëm për njerëzit, edhe mund të kafshojë. Në fillim fëmija mendoi se gjatë sulmit ishte thjesht babai i tij, i cili po sorollatej gjatë ujit, shkruan Daily Mail.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.