Meta- Bushati kundër ndryshimit të kufijve

Gazeta Shqiptare - - Faqe 1 - Nga ANI RUCI

Një

krizë e shpallur publike mes institucionit të Presidencës dhe Kryeministrisë rrezikon të thellohet. Shkaku që del në sipërfaqe është refuzimi i presidentit...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.