E vërteta e lidhjes së Florit me Kejsi Tolën, romanca nisi gjatë verës së shkuar

BLUETOOTH/ “Sekreti” i Samanta Karavellës Me shaka apo jo, Fero dhe Arbenita pranojnë marrëdhënien. Xhani Shqerra, jeta përtej ekranit

Gazeta Shqiptare - - Faqe 1 - Nga PAMELA ALIAJ

Fero

me Arbenitën, Alba me Albin, Luana me Krenarin, e shumë e shumë çifte të tjera po na e ‘ plasin’ shpirtin duke mos pranuar lidhjet e tyre. Pikërisht si kënga e tij, e cila rrëmbeu edhe kupën në “Kënga Magjike 2018”...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.