“Luarasi”, fushatë për dhurimin e gjakut

Studentët e universitetit i bashkohen nismës së Kryqit të Kuq shqiptar, 16 vite bashkëpunim Et’hem Ruka: Të kontribuojmë të gjithë. Pedagogu: Akt humanitar

Gazeta Shqiptare - - Faqe 1 - Nga

Edhe

këtë vit, studentët e Universitetit “Luarasi” janë solidarizuar dhe i janë bashkuar nismës së dhurimit të gjakut, në bashkëpunim me Kryqin e Kuq Shqiptar. Që prej themelimit në vitin 2003, ky institucion i arsimit të lartë ka treguar një sensibilizim maksimal për t’u ardhur në ndihmë personave që kanë nevojë për gjak. Prej dy ditësh, holli i “Luarasit” është shndërruar në një qendër dhurimi gjaku, ku të rinjtë kanë shfaqur interes të lartë për të dhënë...

( Në foto) Kryeministri Edi Rama, dje në emisionin “Zonë e Lirë”

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.