Konventa e LSI- së, Kryemadhi: Misioni ynë, luftë të keqes, të kthejmë shqiptarët

Slogani i ri: “Shqipëria, shtëpia juaj” “Ta kthejmë LSI- në në Lëvizje të Solidaritetit Kombëtar”. Luan Rama: Jemi me rininë e vendit

Gazeta Shqiptare - - Faqe 1 - VALENTINA MADANI

LSI mblodhi dje Konventën Kombëtare nga ku u zbulua dhe slogani për zgjedhjet vendore të 30 qershorit 2019. “Shqipëria, shtëpia juaj”, do të udhëheqë LSI- në gjatë fushatës elektorale për zgjedhjen e drejtuesve të rinj ...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.