Banorët e "Astir" me shkopinj në dorë: Shtëpitë nuk i lëshojmë

Gazeta Shqiptare - - Opozita -

Qytetarët

e zonës së "Astrir"- it dolën dje në ditën e 70 të saj, "të armatosur" me hunj e shkopinj. Sipas banorëve, kjo "zgjedhje" është një mënyrë demonstrimi rezistence nga ana e tyre, ndaj tentativës për prishjen e banesave të tyre. "Ata që do të afrohen te shtëpitë tona, nuk do të gjejnë të mira", paralajmëroi njëri prej banorëve, ndërsa shpjegoi "armatosjen". Në mbështetje të banorëve ishin sërish, deputetët e PD- së. "Kush mban përgjegjësi për projektin, dhe për dhunën ndaj banorëve? Kryeprokurorja duhet të japë përgji- gje për të gjitha aferat korruptive. Shtëpitë tuaja nuk do të prishen, sepse keni mbështetjen e opozitës dhe të gjithë qytetarëve. Ne do të jemi deri në fund me ju, deri në fitoren e kësaj beteje 70ditore. Ideatori dhe iniciatori i kësaj afere korruptive është Edi Rama, ndaj e gjithë fuqia jonë duhet të shkoj në rrëzimin e këtij kryeministri dhe qytetarët të marrin atë që ju takojnë dhe jo t'u jepet oligarkëve pasuria juaj",- u shpreh deputeti i PD- së Klevis Balliu.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.