Maskat lidhin pjesëtarët e familjes së biznesmenit në Shkozet dhe i grabitin 10 mijë euro

3 agresorët i morën peng djalin dhe më pas e lanë të lirë

Gazeta Shqiptare - - Opozita -

kanë marrë edhe djalin e familjes, por e kanë lanë të lirë disa kilometra më tutje. "Kanë qenë tre persona të armatosur që i kanë zënë pritë tek dera e shtëpisë biznes- menit të fushës së transportit ndërkombëtar. Fillimisht kanë lidhur të zotin e shtëpisë dhe bashkëshorten, ndërsa njëri prej tre grabitësve ka mbajtur nën pre- sion djalin e shtëpisë. Po merret në pyetje biznesmeni. Ai ka dalë shëtitje me djalin për një kafe dhe kur është kthyer ka ndodhur ngjarja",- njoftoi gazetarja nga Durrësi, Klodjana Haxhiaj. Menjëherë policia ka ngritur pika kontrolli në të gjithë zonën, por ende nuk dihen personat e kësaj ngjarje të rëndë. Edhe pse të terrorizuar, biznesmeni dhe familjarët e tij janë shoqëruar në polici për të dhënë dëshmi rreth kësaj ngjarje. Emri i biznesmenit nuk bëhet me dije ndërsa mësohet se aktiviteti i tij ishte kryesisht në fushën e transportit ndërkombëtar.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.