Për artin e tij

Gazeta Shqiptare - - Pensionet E Pleqërisë -

Krijoj bindjen se këto forma ( të realizuara, të jetësuara në relievin e krijuesit artist Kristo Krisiko, nuk do mund të gjenin zhvillim nga një artist me formim akademik, të cilët për kohën që flitet nuk mungonin. Ajo që unë do doja është të përforcoj atë çfarë thashë më sipër, se është talenti, intuita, këmbëngulja si dhe edukimi profesional i trashëguar nga mësimdhënësi ( që pati fatin ti ketë). Aftësia e tij për të rrëmbyer prej tyre edhe të pathënat të cilat kalojnë në sistemin mendor të “nxënësit” fare pa e kuptuar.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.