“Guardian”: Mafia shqiptare, mbretërit e kokainës morën në dorë trafikun në Angli

Antikrimi/ Reportazhi i medias britanike “Lidhjet me ‘ Ndranghetan’ italiane. Serioziteti i tyre uli çmimin dhe rriti cilësinë e drogës”

Gazeta Shqiptare - - Faqe 1 -

“Ata janë të sofi stikuar, të zgjuar dhe gjithmonë shpërndajnë” nga portet e Evropës në rrugët e Londrës, një rrjet kriminal është tashmë në krye të tregut prej 5 bilionë paundësh në Mbretërinë e Bashkuar. Diçka kishte nisur një natë më parë dhe djemtë në qoshe ishin të etur për të dhënë këshilla ...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.