Studentët e Mjekësisë ngujohen në fakultet

Gazeta Shqiptare - - Protesta E Studentëve -

Edhe

studentët e Fakul tetit të Mjekësisë i janë bashkuar ngujimit të qindra studentëve mbrëmjen e djeshme. Në videon e publikuar në faqen "Studentët denoncojnë", të rinjtë shfaqen të ulur në banka me maska dhe uniformat e bardha, duke thirrur në kor: "Studentët e bashkuar kanë për të fituar". Kështu, ata u bashkohen studentëve të Ekonomikut, Inxhinierisë, Juridikut dhe Arkitekturës, të cilët vijojnë ngujimin prej 5 ditësh në fakultetet përkatëse deri në plotësimin e kërkesave të tyre.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.