Universiteti i Durrësit u bashkohet studentëve të Tiranës

Gazeta Shqiptare - - Protesta E Studentëve -

Edhe

studentët e univer sitetit "Aleksandër Moisiu" në Durrës do t'u bashkohen shokëve të tyre. Ata njoftojnë se ditën e sotme, në orën 8.30 do të protestojnë te Kampusi Spitallë. "Ftojmë të bashkohen të gjithë studentët e universitetit të Durrësit për të drejtat tona, për një arsim më cilësor dhe një të ardhme më të mirë", - theksohet në pankartën e studentëve që bëjnë thirrje.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.