Marrëveshja me ndryshim kufijsh mund të na largojë nga BE

Gazeta Shqiptare - - Faqe 1 - Nga AUGUSTIN PALOKAJ

shërbimin e jashtëm të BE- së irritohen kur u thuhet se ata po mbështesin ndarjen e Kosovës dhe ndryshimin e kufi jve. Pohojnë se ata “nuk mbështesin ...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.