PASAGJERËT KALOJNË TMERR NË AEROPLAN NË "FLUTURIMIN E FERRIT"

Gazeta Shqiptare - - Vrasjet E Grave -

Pesë persona pësuan lëndime për shkak të turbulencave të forta në ajër gjatë fluturimit nga Uashingtoni në Kaliforni të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Tre prej personave të lënduar u dërguan në spital për kontroll mjekësor. Brenda aeroplanit ishte një rrëmujë e vërtetë. Sende dhe valixhe të rrëzuara përtokë për shkak të turbulencave. Pasagjerët thonë se ekuipazhi i avionit e menaxhoi me kujdes dhe në mënyrë perfekte situatën e krijuar.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.