Gazeta Shqiptare : 2019-02-15

Vrasjet E Grave : 16 : 16

Vrasjet E Grave

16 - RAJON E premte Shkurt 15 2019 BEJTULLA NUHIU "Isha në karrigen e tretë ulur, u ngrita në këmbë thashë mos e zuri gjumi shoferin, ose ndodhi diçka. E pashë shoferin, ishte shtrënguar prej timoni. Kërcej tek shoferi që të mbaj drejtimin, por në atë rast e humbi drejtimin. Në fillim kemi filluar t'i nxjerrim personat që kanë thërritur për ndihmë, që kanë qenë në anën poshtë të autobusit dhe me vetura private i kemi shpërndarë në spitale më të afërta",- ka thënë Nuhiu. PRINTED AND DISTRIBUTED BY PRESSREADER PressReader. com + 1 604 278 4604 ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY COPYRIGHT AND PROTECTED BY APPLICABLE LAW

© PressReader. All rights reserved.