Senida Mesi shpall ambicien për kandidate të Bashkisë së Shkodrës

Gazeta Shqiptare - - Policia -

Ish-

zëvendëskryeminis trja, Senida Mesi e ka lënë të hapur mundësinë për të kandiduar për kryetare të Bashkisë së Shkodrës si përfaqësuese e Partisë Socialiste. E pyetur nga gazetarët dje në Shkodër rreth kësaj çështjeje, ajo ka deklaruar se ky do të ishte një privilegj për këdo, ashtu edhe për atë. "Jemi në një proces të brendshëm të Partisë Socialiste. PS dhe Shkodra ka kandidatë potencialë shumë të mirë, edhe më të mirë se unë. Sigurisht për çdo individ, edhe për mua përfshirë, do të ishte e vlerësuar dhe e respektuar, nëse jo vetëm PS, por edhe qytetarët e Shkodrës do të donin apo do dëshironin që unë të isha një kan-

Dritan Leli, drejtuesi politikë i Qarkut Vlorë, Damian Gjiknuri si dhe deputetë të tjerë kësaj zone. Ndërkohë që në Tiranë thuajse të gjitha institucionet qendrore do jenë pushim dhe në mbikëqyrjen e forcave të policisë dhe Gardës së Republikës. Gjatë pasdites së djeshme godina e Kryeministrisë së pjesën e pasme në lulishten që e lidh atë me zyrtar i INSTAT- it didaturë, se në fund të fundit unë jam bijë e këtij qyteti", - tha Mesi. Ndonëse ajo ka kërkuar që t'i lihet kohë procesit të përzgjedhjes së kandidatëve, ka përforcuar edhe një herë se do të ishte nder edhe për të që të ishte kandidate e PS për këtë bashki. "Është një vlerësim për çdo individ dhe këtu bëj pjesë edhe unë, por është një proces

janë vendosur disa rrjeta për të penguar protestuesit nga anë. Gjithashtu, në pjesën përpara Kryeministrisë është mbuluar si në çdo tubim tjetër i opozitës edhe neoni zbukurues në hyrje të godinës është mbuluar me një skelë hekuri dhe rrjeta plastike për ta mbrojtur atë nga dëmtimet. Ndërkohë që edhe vetë kryeministri po qëndron që prej ditës së djeshme në që nuk është finalizuar. Unë do bëj fushatën për këdo që PS të vendosë, pasi jam shumë e bindur që në Shkodër ka ardhur momenti për t'u ndryshuar dhe për të bërë rotacionin e pushteti", - shtoi Mesi. Ndërkohë që gjatë ditës së djeshme në funksion edhe të përgatitjeve për zgjedhjet vendore, PS e Shkodrës ka zgjedhur edhe kryetarin e ri të saj. Kështu, Arvid Osja nuk do të jetë më kryetar në detyrë i PS Shkodër, pasi strukturat drejtuese në Tiranë e kanë pranuar dorëheqjen e tij të paraqitur kohë më parë dhe në vend të tij tashmë është zgjedhur kryetari i ri i PS Shkodër, i cili është Edmond Emini.

Vlorë. Ai zhvilloi një takim në kuadër të Paktit për Universitetin, me pedagogë e student të Universitetit të Vlorës. Gjatë këtij takimi, ai nuk nguroi të sulmonte pedagogët e Universitetit të Tiranës që janë organizuar gjithashtu në një protestë. Sipas tij, kjo vjen se ata nuk duan që të përfshihen në vetingun e diplomave dhe punës që bëjnë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.