Sërish shtatzënë Nora Istrefi? Zbulohet detaji i veçantë

Gazeta Shqiptare - - Sigurimi Vullnetar -

Spitalin Amerikan në Prishtinë. Edhe pse pati insinuata të shumta ajo preferoi të mos reagonte. Ndërkaq para kësaj fotoje kemi shumë dyshime. Nora Istrefi që është e martuar me Robert Berishën, dhe që kanë një vajzë më emrin Rene, dhe planet për ta janë që së shpejti do të sjell në jetë edhe një fëmijë tjetër, ditët në vijim mbetet të konfirmohet se a është shtatzënë apo jo Nora.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.