Fjalëkryqi ( 2)

Gazeta Shqiptare - - Sigurimi Vullnetar -

HORIZONTAL

1. Fillojnën panikun.

3. Gibson aktor.

5. Në mes të cogito dhe sum e thën nga Descartes. 9. Mund të jetë trofe.

11. Janë vendet si Katari

14. Maureen që qe aktore.

16. Janë kundërmuese.

17. Mund të fitojnë etapa.

20. Ushtojnë nga "ola".

22. Një thirrje

26. Janë ministritë.

27. Një rrugë në Paris.

28. Markë cigareje.

29. Eshtë nginjja.

32. Ricciarelli soprano.

33. Fillojnë sefte.

34. Ente Ekonomike Sarandë. 35. Mbyllin një ditar.

36. Satelit i Jupiterit

37. I ka tek Luani.

38. Boldi komik italian.

42. Eshtë kolana në filma 43. Kush e thotë lutet.

44. Oxa këngëtare.

46. Inicialet e Nolte aktor. 47. Eshtë tokë që... fitohet. 48. Një... gjermane.

VERTIKAL

1. Një votë në favor.

2. Filozofi me eksperimentin e gomarit. 3. Në hyrje makinës.

4. Fillojnë lehtë.

5. Irlanda në Dublin.

6. Eshtë edhe ajo e historisë.

7. Një pjesë e gamiljeve

8. Notat pa kufij.

9. Ishin komitë.

10. Ka kryeqytet Islamabad.

12. Don... i Interpretuar nga Terence 13. Mbyllin aktet.

15. Janë përmasa.

18. Gjysma e lutjes.

19. Castellitto aktor.

20. Inicilat e Dalí, piktor.

21. Tanita këngëtare.

23. Eshtë trysni

24. Në hyrje të Europës.

25. Janë rrobat për t'u larë.

30. Bën mëza.

31. Moreau aktore.

32. Janë thika.

39. Një pjesë e satelitit.

40. Janë teke në sende.

41. Pak marramendëse.

42. I ka tek zdapi.

45. Inicialet e Nolte- s.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.