Gazeta Shqiptare : 2019-02-16

Policia : 7 : 7

Policia

AKTUALITET - 7 2019 E shtunë Shkurt 16 TIRANË VENDIMI Pak ditë më parë Gjykata e Apelit për Krime të Rënda pranoi gjykimin e shkurtuar për Dritan Dajtin, i cili ishte dënuar me burg përjetë, duke e dënuar me 25 vite burg për vrasjen e 4 policëve në gusht të vitit 2009. Procesi ndaj Dajtit zgjati rreth 10 vite, ndërsa në Shkallë të Parë u dënua me burgim të përjetshëm në vitin 2014. Çështja është gjykuar nga gjyqtarë, të cilët vinin nga Apelet e rretheve. Dy gjyqtarët e Shkodrës, Fuat Vjerdha dhe Lindita Hoxha kanë votuar pjesërisht kundër vendimit për gjykimin e shkurtuar. Ndërsa tre gjyqtarët e tjerë, Skënder Damini, Petrit Aliaj dhe Aleks Nikolla kanë pranuar gjykimin e shkurtuar, duke bërë që Dritan Dajti t'i shpëtojë dënimit me burg të përjetshëm. THIRRJE Për mbledhjen e Asamblesë së Përgjithshme të “Shoqata e përdoruesve të pyjeve dhe kullotave, Golaj”. Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë mbledhjen e ardhshme të Asamblesë së Përgjithshme “Shoqata e përdoruesve të pyjeve dhe kullotave, Komunale Golaj”. Nëpërmjet këtij publikimi njoftojmë për mbledhjen e ardhshme të Asamblesë së Përgjithshme të Antarve te “Shoqata e përdoruesve të pyjeve dhe kullotave, Komunale Golaj Vendi: Golaj Data : 21/ 02/ 2019 Ora: 10: 00 Rendi i ditës për këtë Mbledhje propozohet: 1. Rizgjedhjen e Kryetarit te Shoqates, stafit teknik te saj, shtimin dhe pakesimin e anetareve te shoqates : Kryetari i Shoqates Abdullah NEZA PRINTED AND DISTRIBUTED BY PRESSREADER PressReader. com + 1 604 278 4604 ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY COPYRIGHT AND PROTECTED BY APPLICABLE LAW

© PressReader. All rights reserved.