Të përndjekur­it, paratë për 10 mijë trashëgimt­arë

Ministria e Financave publikon listën me përfituesi­t e brezit të parë e të dytë Emrat e përfituesv­e të këstit të tretë, afati për të plotësuar dosjen

Gazeta Shqiptare - - Faqe 1 - Nga ORNELA MANJANI

Ministria

Financave publikon listën me 10700 ish- të përndjekur të rregjimini­t komunist që do të marrin dëmshpërbl­imin. Trashëgimt­arët e ish- të dënuarve politikë, fëmijët e nipërit e tyre që nuk kanë marrë dëmshpërbl­imin e këstit të tretë duhet të dorëzojnë dokumentet në Ministrinë e Financave. Dosjet janë shqyrtuar nga Drejtoria e Pagesave dhe kanë 3 muaj kohë për të plotësuar ...

( Në foto) Kryeminist­ri Edi Rama. Qytetarë me maska dje në rrugët e Tiranës

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.