Këshilltar­i i Shëndetësi­së në Itali: Jeta normale vjen në muajt e verës

Gazeta Shqiptare - - Koronaviru­si -

prej datës 21 shkurt, Italia po përballet në luftën ndaj koronaviru­sit. Deri tani janë shënuar mbi 12 mijë të prekur, nga ku 827 kanë vdekur dhe mbi 1000 të tjerë janë të shënuar. Kryeminist­ri Conte ka mbyllur çdo gjë në Itali, duke lënë hapur vetëm farmacitë dhe supermarke­tet. "Është mirë që të mësohemi me këtë situatë lufte, Sarsi ishte më pak ngjitës se COVID- 19 dhe përfundoi së shpërndari në maj- qershor. Ndërsa korovaviru­si është më shumë ngjitës dhe jemi të kënaqur nëse zhduket plotësisht në muajt e verës. Pra, duhet të presim ende për t'iu kthyer një jete normale", - ka thënë Walter Ricciardi, anëtar i OBSH- së dhe këshilltar i Ministrisë së Shëndetësi­së në Itali.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.