LAJM FOTO

Gazeta Shqiptare - - Koronaviru­si -

Në Wuhan, qyteti nga i cili kishte origjinën koronaviru­si, është hapur një repart spitalor për pacientët që menaxhohet nga robotët, të cilët bëjnë gjithçka, nga ndihma për pacientët deri te pastrimi i repartit. Reparti, i cili më parë ishte menaxhuar nga personeli njerëzor, tashmë do të drejtohet nga robotët në vetëm shtatë ditë, si pjesë e një testi pilot të koordinuar nga spitali "Wuhan Wuchang", së bashku me kompaninë robotike "CloudMinds" dhe "ChinaMobil­e", një kompani telefonike kineze.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.