Sherr mes të rinjsh, plagoset me thikë një 21- vjeçar

Gazeta Shqiptare - - Situata -

Një

person është konfliktua­r me tre të rinj në rrethana të paqarta dhe më pas është qëlluar me thikë nga njëri prej tyre.

Ngjarja ka ndodhur rreth orës 19: 20 në lagjen "Dyli

Haxhire" në qytetin e Elbasanit . Personi i qëlluar me thikë është transportu­ar menjëherë në spitalin kirurgjik të Elbasanit dhe është rreth 21 vjeç. Gjendja e tij është pa rrezik për jetën. Ndërkohë është identifiku­ar autori i ngjarjes dhe dy persona të tjerë të përfshirë në incident.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.