Rrëzohet kërkesa për liri e të akuzuarve për rrëmbimin e Prengës

Gazeta Shqiptare - - Situata -

e Posaçme e Apelit rrëzon kërkesën e gjashtë të dyshuarve për përfshirje në rrëmbimin e Jan Prengës për ndryshim të masës së sigurisë. Gazetarja Klodiana Lala raportoi për "BalkanWeb" se mbeten në burg Bajram Hajri, Leonard Hajri, Elton Hajri, Festim Bexhdili, Ardian Docaj dhe Olsi Turja.

Avokati Arbër Hoxhaj paralajmër­oi se do t'i drejtohen Gjykatës së Lartë me rekurs.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.