Kallëzohet në prokurori kryebashki­aku i Memaliajt, ja për çfarë akuzohet

Gazeta Shqiptare - - Situata -

Është

kallëzuar penal isht në Prokurori kryebashki­aku i Memaliajt

Gjolek Guci. Gazetarja

Brikena Metaj raporton për

"BalkanWeb" se janë referuar materialet në Prokurorin­ë pranë Gjykatës Shkallës së Parë Gjirokastë­r, për shtetasin Gjolek Guci, banues në Memaliaj, me detyrë

Kryetar i Bashkisë Memaliaj. Kjo sepse ka bërë kallëzim shtetasi Luan Bino, banues në Tiranë, se ka kryer shpërdorim detyre duke hapur rrugën e fshatit Luftinjë në pronën e tij, pa bërë vlerësimin dhe kompensimi­n përkatës.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.