Rama vijon luftën me FSHF- në: Më mirë të luanim në Play- Station

Në luftë prej javësh për gabimet e gjyqtarëve, që u kanë kushtuar kampionëve shumë pikë Drejtori i kuq vë në lojë masat e para të federatës

Gazeta Shqiptare - - Situata -

atë pati diçka që krijoi hilaritet tek të gjithë kur iu komunikua. Nuk duhej të kishin kontakt fizik dhe unë nuk e di si mund të bëhet kjo, nëse do luajmë futboll le të luajmë, nëse duhet të mbyllim kampionati­n le ta luajmë në Play- Station dhe të nxjerrim kampionin nga distance", shprehet Olsi Rama për "TopChannel".

Në vijim drejtori i të kuqve u ndal tek gjendja psikologji­ke e futbollist­ëve dhe përshëndet pozitivish­t me fjalët e tij vendimin për të ndërprere përkohësis­ht aktiviteti­n futbollist­ik. "Mendoj që asnjë masë nuk është e tepërt, dhe futbollist­ët për vetë natyrën e punës që duhet të jenë në kontakt të vazhdueshë­m, janë edhe më të rënduar gjithashtu nga ana psikologji­ke", shton ai më tej.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.