Rrahmani dhe Kumbulla përfundojn­ë në karantinë

Gazeta Shqiptare - - Situata -

Rasti

i fundit pozitiv për COVID- 19 në Serie A është ai i Manolo Gabaiadini­t, sulmuesit të Sampdorias. Tashmë e gjithë skuadra e Sampdorias është në karantinë, por jo vetëm ajo. Edhe Verona ka zyrtarizua­r pak parë vendimin për të izoluar të gjithë skuadrën, kjo sepse ekipi i Rrahmanit dhe Kumbullës, ka qenë skuadra e fundit që është ndeshur me formacioni­n gjenovez. "Hellas Verona njofton, se pasi u njoh me komunikatë­n e Sapmdorias lidhur me daljen pozitiv në testet e COVID- 19 të futbollist­it Manolo Gabiadini, se ndërpret çdo aktivitet dhe se do të nisë marrjen e masave të duhura," lexohet ndër të tjera në komunikatë .

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.