UEFA shtyn Juve- Lion dhe Siti- Real. Në dyshim Euro2020

Vendoset më 17 mars

Gazeta Shqiptare - - Situata -

Juventus-

Lion dhe Siti- Real Madrid janë shtyrë, ndër sa janë konfirmuar gjashtë ndeshje të Ligës së Europës. Këto janë vendimet zyrtare të marra nga UEFA lidhur me emergjencë­n e koronaviru­sit. Pjesa tjetër e çështjeve do të diskutohet më 17 mars me krerët e federatave, ligave, klubeve dhe federatave ndërkombët­are të futbollist­ëve, për të bërë përmbledhj­en e situatës dhe për të marrë një vendim në lidhje me Euro2020, teksa "L'Equipe" e ka bërë fakt se turneu i madh do të mund të spostohet verën e ardhshme.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.