Vuhani kthehet në Kinë: Tani problemi është këtu

Skuadra gjendej në Spanjë

Gazeta Shqiptare - - Situata -

Vuhan

Zall është gati të kthehet në Kinë. Skuadra gjendet aktualisht në Andaluzi për të përgatitur sezonin e ri, por pas mbërritjes së koronaviru­sit në Spanjë, ka vendosur që të kthehet në shtëpi. Këtë e ka deklaruar trajneri i kinezëve, Hoze Gonzalez: "Tani problemi është këtu, ndërsa në Kinë praktikish­t është zhdukur". Skuadra është në shtetin iberik që prej 29 janarit dhe ka qëndruar aty për shkak të epidemisë që goditi Vuhanin dhe detyroi federatën kineze të shtyjë fillimin e kampionati­t.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.